Uitvoering vochtbestrijding door Dry Plan

Dry Plan is daar wanneer de nood het hoogst is! Wenst u eindelijk van uw vervelende en ongezonde vochtproblemen in huis verlost te zijn? Doe dan gerust een beroep op Dry Plan! Ons team van gespecialiseerde vochtbestrijders zorgt er voor dat de werken correct, netjes en bovendien aan een eerlijke prijs worden uitgevoerd. We kunnen u van dienst zijn bij elk vochtprobleem: opstijgend vocht, condensatie en ventilatieproblemen, vocht in kelders en doorslaand vocht.

Opstijgend vocht

Opstijgend vocht

lees meer…

Ventilatie

Ventilatie

lees meer…

Vocht in de kelder

Vocht in de kelder

lees meer…

Doorslaand vocht

Doorslaand vocht

lees meer…

Waterschotten

Waterschotten

lees meer…

Dak ontmossing

Dak ontmossing

lees meer…

Vochtbestrijding begint bij vocht vermijden

Vochtproblemen hebben vaak een vochttoevoer als oorzaak. Daarom is vochtbestrijding essentieel en is het belangrijk om water zo veel mogelijk uit huis te houden. Bij hevig regenweer en kans op wateroverlast is het bijvoorbeeld interessant om waterschotten in huis te hebben om te vermijden dat water uw huis binnendringt. Als er toch een watertoevoer is, kan dat aan verschillende factoren liggen. Er kan een lek zijn aan een leiding of er kan doorslaand vocht zijn door de weersomstandigheden en een constructiefout. Het zou kunnen dat de waterkering beschadigd is, slecht geplaatst of dat die ontbreekt. Daardoor kan opstijgend vocht uw buitenmuur aantasten en na een tijd ook uw binnenmuur. Soms zit de oorzaak van uw vochtprobleem ver van de plaats waar het aan de oppervlakte komt. Toch is het belangrijk om de juiste oorzaak te achterhalen voor u verdere stappen onderneemt. Pas dan mag u de uiterlijke tekenen van vochtproblemen aanpakken zoals loskomend pleister, afbladderende verf, loskomend behang, verkleuring door algen, schimmels of zoutaanslag. Een correcte analyse met een correcte diagnose is van cruciaal belang om uw vochtproblemen permanent aan te pakken. Wanneer bij vochtbestrijding de verkeerde conclusies worden getrokken, kan het probleem nog verergeren. Een professionele aanpak door ervaren vochtexperten is daarom aangewezen.

Dry Plan voor professionele vochtbestrijding

Vooraleer Dry Plan uw vochtprobleem voorgoed van de baan helpt, wordt een nauwkeurig en professioneel onderzoek verricht. Deze gratis diagnose stelt onze vochtexperten in staat om de juiste oorzaak of oorzaken van uw probleem op te sporen. Onze vakmensen werken met professionele meetapparatuur om de toevoer van vocht correct op te sporen. Soms ligt die verrassend ver van de plaats waar het vocht aan de oppervlakte komt. Gelukkig is uw woning bij Dry Plan in de juiste handen. De jarenlange ervaring van onze vochtbestrijders, een goede dosis intuïtie en kwalitatief materiaal zorgen ervoor dat we de bron van het probleem snel vinden. Vaak wordt de infiltratieweg van het vocht op een realistische manier nagebootst en worden proeven en testen uitgevoerd. Als er meerdere oorzaken worden geconstateerd, worden die allemaal even professioneel en permanent bestreden. Bij professionele vochtbestrijding door Dry Plan worden altijd de nodige herstellingswerken uitgevoerd en wordt de situatie goed opgevolgd na de behandelingen. We geven immers om de gezondheid van u en uw gezin en die van uw woning. Heeft u nog vragen over onze specifieke werkwijze of wenst u een gratis diagnose? Neem dan vrijblijvend contact op met onze firma.