Injectie tegen opstijgend vocht

Dry-Plan-70

De meest effectieve manier om opstijgend vocht af te stoppen op lange termijn is de muur te injecteren met een vochtwerende gel. De gebruikte injectiegel is erg belangrijk. Er zijn immers verschillende producten om opstijgend vocht mee te behandelen, maar slechts weinig producten bieden een resultaat voor het leven. Dry Plan injecteert tegen opstijgend vocht met Rewahgel inject A, momenteel een van de meest doeltreffende producten. Daarom gebruiken we deze injectiegel als ons eigen huismerk: “DryPlan Injectiegel”. Voor elke geïnjecteerde muur met DryPlan Injectiegel kunnen we de klant een garantie aanbieden van 30 jaar tegen opstijgend vocht.

dry plan opstijgend vochtHet injecteren zelf gaat als volgt te werk: we verwijderen eerst de afwerkingslaag van de aangetaste muur. Vervolgens boren we zo dicht mogelijk bij het vloeroppervlak om de 10cm een gaatje. Deze gaatjes worden stofvrij gemaakt en geïnjecteerd met injectiegel. De injectiegel zal zich over de muur verspreiden en een horizontale barrière vormen zodat het vocht niet meer omhoog kan.

In tegenstelling tot het gebruik van andere injectieproducten dient bij onze injectiegel de injectiegaten niet dicht gemaakt te worden. Onze gel heeft immers als enige product geen kristallisatiefase. Dit wil zeggen dat wanneer ons product in contact komt met de lucht, het niet verhardt en dus niets van zijn werking verliest.